Praktijk


Bonne Santé betekent goede gezondheid. De Fransen begroeten elkaar met die woorden. Het is de filosofie van mijn praktijk. Mijn doel is om positief, met adequate kennis en persoonlijke aandacht mensen te coachen naar een gezondere leefstijl wat hun gezondheid ten goede komt.


Ik beschik over de diploma’s Basis voedingsleer, Gewichtsconsulent, Specialisatie Begeleiding Kinderen, Specialisatie Voeding voor Ouderen, Emotie- eten, Orthomoleculaire voedingsdeskundige, Praktische Psychologie, Oplossingsgerichte therapie, Psycho- en gedragstherapie, Rouwbegeleiding en LifeCoach.


Bonne Santé is er voor jóu!


Door het huidige aanbod van programma’s en diëten, de hypes en aandacht daarvoor in de media raken veel mensen in verwarring. Wel of geen koolhydraten? Vasten? Minder vet? Of toch maar calorieën tellen?


Transparant, helder en praktisch leg ik uit wat voeding voor je lichaam doet en waar jij het verschil kunt maken om je beter, fitter en gezonder te voelen.


Bonne Santé maakt werk van je wensen. Je wordt gehoord, gemotiveerd en gestimuleerd om je doel te bereiken. Het stappenplan is concreet, haalbaar en je kunt altijd op positieve feedback rekenen.


Dus als je op zoek bent naar een aantrekkelijke leefstijl nu en in de toekomst, helpt Bonne Santé je meteen vooruit.