Cursus

In samenwerking met zwembad Batensteinbad te Woerden.

Cursus AquaSlank&Vitaal

Deze cursus is de succesvolle mix van bewegen en afvallen in Batensteinbad te Woerden.

Met een gevarieerd bewegingsprogramma en onder deskundige begeleiding werk je 10 weken lang intensief aan je gewicht en leefstijl.

Een enthousiaste instructeur verzorgt de energieke AquaJogging lessen. Bewegen in water is door de lage belasting van spieren en gewrichten en de hoge calorieverbranding ideaal om af te vallen. Als deelnemer van AquaSlank&Vitaal mag je gedurende de gehele cursus gratis, onbeperkt aan het banen-zwemmen deelnemen en één extra Aquasportles per week volgen.

Wekelijks geef ik voedingslessen en word je professioneel gecoacht naar een gezonder gewicht. Je krijgt tips en tricks en praktische adviezen om je fit en vitaal te voelen. Je leert veel over voeding waardoor je nu en in de toekomst de beste keuzes kunt maken. Bovendien gaan we in deze cursus een avond met elkaar slanke hapjes bereiden en proeven.

Het afslanken in groepsverband motiveert en stimuleert! Ook als je op gewicht wilt blijven of een gezonde leefstijl belangrijk vindt, is de cursus een aanrader.

Let op :Veel zorgverzekeraars vergoeden het voedingsgedeelte van deze cursus geheel of gedeeltelijk vanuit een aanvullend pakket.

Duur cursus: 10 weken

Wanneer:  donderdagavond :    AquaJoggen   20.00 – 20.45 uur     Voedingsles   21.00 – 22.00 uur

Start: 19 april 2018

Investering: € 278 (inclusief, lesmateriaal, koffie/thee, vrije deelname aan Banen- zwemmen gedurende 10 weken en 1 vrije Aquales per week naar keuze, 2 extra bonusactiviteiten)

Kijk voor meer informatie op www.batensteinwoerden.nl of bel Batensteinbad :0348 413 657 of  Adma :030 6875730